Over Drietact

Ontwikkelaar van mens, team en organisatie

Welkom op mijn persoonlijke pagina! Ik ben Elsbeth Tramper, geboren in 1984. Begin 2014 ben ik gestart met Drietact.  Ik ben sociaal- en organisatiepsycholoog (NIP geregistreerd) en bedrijfskundige. Daarnaast heb ik een NOBCO/EIA gecertificeerde coachopleiding gevolgd. 

Iedere dag leer ik. Van ontmoetingen, van mijn klanten, van gesprekken. En ik investeer in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling door het jaarlijks volgen van (internationale) opleidingen en trainingen. Mijn CV kun je hier bekijken. Maar er is meer dan een CV, want wat krijg je als je mij inzet? Wie ik ben kun je inzien in deze Ikigai.

Waarom ik doe wat ik doe

Mijn missie op persoonlijk vlak is om mensen dichter bij zichzelf te laten komen. Hoe meer een mens zichzelf echt kent, hoe beter die in staat is om keuzes te maken die werkelijk passen.

Mijn missie in de zakelijke omgeving is dat iedere organisatie bijdraagt aan het welzijn van haar mensen. Hoe vaak merk je dat mensen het niet naar hun zin hebben op het werk? Of erger nog: er ziek van worden (in de vorm van Burn outs)? De maatschappij verandert snel, wij vragen van onze werknemers om mee te veranderen. Maar ook als werkgever hebben wij hier een opdracht. Hoe zou het zijn als we onze organisaties zo inrichten dat mensen er per saldo beter van worden? Dat ze zich volledig kunnen ontplooien op basis van unieke talenten? Dat ze zichzelf kunnen zijn, omdat er veel vertrouwen is op de werkvloer? Dat alles bespreekbaar is? Dat er duidelijkheid is over hoe ze bijdragen aan het organisatiesucces?  Ik geloof dat dit hard nodig is!

Meer weten?

Portfolio | In de pers | CV | Ikigai | De naam Drietact Blog

 

 

 

 

Opdrachtgevers (direct of in samenwerkingen)

opdrachtgevers drietact

Keurmerken:

Geregistreerd NIP psycholoog Drietact